Minä

”Uudistaminen on mun juttu – siinä katsotaan eteenpäin”

Olen yritteliäs sparrari ja levollinen rinnalla kulkija. Katson aina eteenpäin. Tykkään muutoksista – ne ovat opettaneet minua ymmärtämään, mitä ihmisissä silloin tapahtuu.

Missionani on lisätä inhimillisten resurssien tehokkuutta työpaikoilla. Toivoisin, että työn tekeminen olisi inhimillisesti kestävämpää ja samalla tehokkaampaa. Kaikki työni liittyy siis ihmisiin. Sosiaalipsykologina ryhmät ja työyhteisöt ovat lähellä sydäntäni.  Vaikutan vuoropuhelulla ja uskon tunteiden voimaan: Tunteissa on energiaa – ne valmistavat meitä toimintaan!

Ydinosaamistani on lisätä inhimillisiä valmiuksia – niitä valmiuksia, joita roboilla ei ole.  Koska näitä valmiuksia tarvitaan läpi elämän eivätkä ne useinkaan liity vain työhön, teen töitä sekä työpaikoilla että yksityisesti.

Minulla on todella vahva menetelmäosaaminen työhöni ja käytän tutkittuja menetelmiä. Koulutukseltani olen sosiaalipsykologi, työnohjaaja (ns. pitkä koulutus), business coach (vuoden koulutus) ja kognitiivinen lyhytterapeutti (2,5 vuoden opinnot). Käytän sopimuksen ja tilanteen mukaan myös skeematerapian ja HOT-terapian menetelmiä. Lisäksi minulla on valmiudet auttaa akuuteissa kriisitilanteissa (ns. Defusing – ja debriefing -pätevyydet). Työtapaani  liittyy olennaisesti se, että valmennettavani oppivat tunnistamaan omaa tilannettaan (reflektoimaankin) sekä omaksuvat kestäviä keinoja ohjata itseään ja toimintaansa omien arvojensa ja päämääriensä suuntaan. Kognitiivinen psykologia antaa eväät yhdistää tehokkuutta ja hyvinvointia.

Lisäksi olen työskennellyt henkilöstöjohtajana ja useiden yritysten johtoryhmissä. Organisaatioelämä on minulle tuttua. Johtamisen helppous ja vaikeus ovat edelleen ihollani.  Olen suorittanut Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) sertifioinnin ja edelleen sparraan pk-sektorilla hallitustyötä.

Valttikorttinani on yhdistää vankkaa johtamisosaamista ja tutkittua ihmissuhdetyön menetelmäosaamista.

 

Jos yhtään kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä!

Pirjo Nikkilä
Hope Consulting Oy
Mäntytie 21 B 15
00270 Helsinki
040 808 6925
pirjo.nikkila(at)hopeconsulting.fi

Löydät minut myös LinkedIn stä.